Sushi Ad Libitum

All You Can Eat

Frokost: 239 ,-
(12:00 – 15:00)
Aften: 269 ,-
(15:00 – Lukket)
Børn under 11 år halv pris

Ji sushi ad libitum er et koncept, hvor du kan spise dig mæt i din yndlingssushi, varme retter. Du kan bestille lige det du har lyst til og sushien bliver serveret frisklavet til dig/jer.

Når du beslutter dig for en Sushi Ad Libitum oplevelse, er der ingen grænse for hvor meget du må spise. Du kan vælge frit i mellem de mange lækre sushi varianter og  varme japanske lækkerier.

Korean food, Kim Bap - Steamed rice with vegetables in seaweed.
All You Can Eat

Sushi Ad Libitum

Ji sushi tilbyder dig alt det frisklavede kvalitetssushi som du kan spise og til en yderst favorabel pris! Du sætter dig til rette i vores , og bestiller lige præcis hvad du ønsker fra menuen. Du bestiller alle de gange du ønsker, og når det passer dig. Således forbliver sushien altid frisk og lækker, for hver omgang du bestiller, i stedet for at få alt serveret på en gang.

En moderne japansk restaurant

Frisk & Lækker Sushi

Vores koncept er kvalitet og kreativitet. Vi går meget op i kvalitet, derfor bliver der altid fokuseret på de bedste råvarer. Vores mål er at præsentere vores gæster for unikke og eksklusive oplevelser fra det japanske køkken.

Det betyder meget for os at købe bæredygtige råvarer og bidrage til miljøet på alle de måder vi kan. Derfor har vi et ønske om at undgå madspild. Bestil derfor ikke mere end du kan spise. Hvert bord må tilsammen levne 3 stk. sushi/retter. Alt derover kommer til at koste 10 kr. pr. stk., men så er man selvfølgelig velkommen til at tage de resterende stykker med sig hjem.

Top view of crop anonymous person with bamboo chopsticks taking tasty sushi roll with raw salmon and avocado from set