Sushi Ad Libitum

Frokost: 239 ,-
(12:00 – 15:00)
Aften: 269 ,-
(15:00 – Lukket)
Børn under 11 år halv pris

Bestil Bord

Vi har sushi, varme retter og sticks. Så det er mere end sushi. Vores koncept er kvalitet og kreativitet. Vi går meget op i kvalitet, derfor bliver der altid fokuseret på de bedste råvarer.

Bestil sushi fra tablet

Når du vælger at spise hos os, får du mulighed for at bestille dine favoritter flere gange, som vores professionelle sushikokke laver specielt til bestillingen og helt fra bunden.

Stop Madspild

Vi har et ønske om at undgå madspild. Bestil derfor ikke mere end du kan spise. Hvert bord må tilsammen levne 3 stk. sushi/retter. Alt derover kommer til at koste 10 kr. pr. stk.

From above of tasty assorted sushi and rolls with fresh fish served on trays with decorative flowers in light cafe
Enjoy your Nigiri sushi with octopus, prawn and salmon
All You Can Eat

Sushi Ad Libitum

Ji Sushi giver dig alt det frisklavede kvalitetssushi som du kan spise og til en yderst favorabel pris! Du sætter dig nemlig til rette, og bestiller lige præcis det som du ønsker fra menuen. Du bestiller alle de gange du ønsker, og når det passer dig. Således forbliver sushien altid frisk og lækker, for hver omgang du bestiller, i stedet for at få alt serveret på en gang.

Vores koncept er kvalitet og kreativitet. Vi går meget op i kvalitet, derfor bliver der altid fokuseret på de bedste råvarer. Vores mål er at præsentere vores gæster for unikke og eksklusive oplevelser fra det japanske køkken.